Bij Wytze Vennema is uw klus in goede handen!

image_pdfimage_print

DSC_4544U bent op zoek naar iemand die uw klus vakkundig kan uitvoeren? Iemand die uw woning van het Pieter Christiaanpark van zowel binnen als buiten goed kent? Dan bent u bij mij aan het goede adres.  Als klant wil ik dat u tevreden bent, en uw ervaring wil ik ook openbaar maken.  Kijk maar naar : “Wat klanten over Wytze Vennema schrijven”

Mijn naam is Wytze Vennema en ik kan alle voorkomende bouw-verbouw en renovatie werkzaamheden voor u uitvoeren.

Hierbij kunt u denken aan:

  • Complete verbouwingen en renovatieInstallatie van keuken- en badkamer
  • Installatiewerk van electra water en gas
  • Tegelwerk
  • Cv aanleggen, uitbreiden, verleggen
  • Het leveren en plaatsen van Thermopane beglazing, Hormann garagedeuren, kozijnen openslaande deuren en schuifpuien schuttingen, laminaat , zonwering voor binnen en buiten.

Maar ook onderhoud kan ik prima voor u uitvoeren, zoals:wytze houtrot

  • Houtrotreparatie
  • Gevelreiniging
  • Schilder- saus – behang en stuckadoorswerkzaamheden
  • Dakreparatie

Waarom voor mij kiezen?

De heipalen

De heipalen

Ik ben bewoner van het eerste uur van ons park. Zelf heb ik en woning aan de Prins Pieter Christiaanstraat nr. 37. Tijdens de bouw heb ik ook de bouw door aannemersbedrijf Jorritsma Bouw kritisch kunnen volgen. Ik weet hoe de meeste huizen technisch in elkaar zitten en ken de zwakke plekken van de woningen. Misschien heeft u ook al een paar zwakke plekken op kozijnen, waar de houtrot al zichtbaar is. Alle gebreken ben ik dus zelf ook tegen gekomen, en bij vele bewoners heb ik ze inmiddels ook al weer verholpen. Ga naar mijn foto’s bij Foto’s van het eerste uur.

Ik heb al diverse woningen in ons park in onderhoud en deze bewoners zijn tevreden. Dat wil ik graag blijven doen. Dat kan alleen door uitstekend werk te leveren tegen een redelijke prijs. Voor mijzelf is het Pieter Christiaanpark naast de deur. Dus hoe meer klanten uit ons park, hoe makkelijker het voor mij is. Ik heb minder reistijd maar kan vanwege dezelfde bouw, ook routinematiger werken. Dat maakt mijn kostprijs voor u ook interessant.

Naast de diverse verschillende klussen wil ik dezelfde werkzaamheden voor meer bewoners in een vaste periode aanbieden. Steigers, een hoogwerker of andere materialen kunnen dan voor een vast aaneengesloten periode gehuurd worden. Dat maakt de prijs per bewoner lager.

U heeft een toekomstige klus of u wilt gewoon meer weten?

Bel mij gerust. Soms is een afspraak handiger, en die maken we dan gelijk. Mailen kan ook.  (Email : W.Vennema@gmail.com)

wytze bus

 

Downloaden (PDF, 18KB)