Brief naar Aldlanstate over langdurig uitstel

image_pdfimage_print

 

Van:  Martin van Mourik
Verzonden: maandag 10 november 2014 18:52:57
Aan: rendantgroel; DAttema
CC: Yep Zeinstra ; Misja Sirag
Geachte mevrouw Hughan en mevrouw Attema,

Zover we nu kunnen overzien zijn we op 2 februari 2015 om 15 uur aanwezig. (dat is over 3 maanden!)
Onze buren de heer Zeinstra en mevrouw Cirag zouden ook graag mee willen komen, omdat zij in dezelfde woonsituatie zitten.
Wij hebben inmiddels ook een brief gestuurd naar B&W  van de gemeente Leeuwarden en ook op de site www.pieterchristiaanpark.nl  geplaatst.
Via  deze link   https://pieterchristiaanpark.nl/brief-van-bewoners-beatrixstraat-bouwplannen-aldlanstate-naar-bw/ kunt u ook de brief lezen.

Het is jammer dat de uitnodiging van de directie van de Rendantgroep, om onze bezwaren m.b.t. uw bouwplan, iedere keer vooruit geschoven wordt.
Het leek ons ook logischer om eerst ook de bezwaren kenbaar te maken.  Nu komt Rendant over 3 maanden met een aangepast plan, en betwijfelen wij of onze bezwaren bekend en onderkend zijn.  Het komt in ieder geval niet open over.

Wij gaan ervanuit dat aan de bezwaren in de brief aan B&W  door uw organisatie nu ook worden onderkend en meegenomen worden in uw bouwplannen. Verder zouden wij het erg waarderen als toch op korte termijn een open gesprek kan plaatsvinden tussen ons (en onze buren) en de Rendantgroep.

Graag horen wij van U.

M.A. van Mourik