Bumperkleven! Andre van der Leij reageert.

image_pdfimage_print

bumperklevenIk ben het zat en wordt steeds agressiever richting hardrijdende associale automobilisten.
Vandaag 7 feb rond 16 uur werd ik ingehaald op de Beatrixstraat ter hoogte van het speelveld, ik reed 30km. De bestuurder zat al even op mijn bumper te drukken. Tijdens het inhalen gaf ik te kennen dat zijn daad ongepast was. De bestuurder stopte voor mij, ik stopte ook en er ontstond een enorme scheldpartij die bijna ontaarde in een vechtpartij.
Hiermee wil ik aangeven dat er maar 1 oplossing is om het verkeer qua hoeveelheid en snelheid te weren en dat is een BUSSLUIS!!!
Hier komt bij dat een bussluis ook bijdraagt aan een stukje gezondheid.
Er wordt gesproken over veiligheid van o.a. de kinderen. Ik denk dat gezondheid van onze kinderen net zo belangrijk is. Het inhaleren van uitlaatgassen kan heel wat schade veroorzaken en dit geldt uiteraard voor de hele wijk. verkeersruzieAls er bewoners zijn die denken het interesseert mij niet want ik woon toch niet aan de Beatrixstraat of aan de andere probleem straten, bedenk dan toch hoe het is als je in je tuin lekker uitlaatgassen zit te snuiven.
En ja, we hebben ook hinder van de boten en de Overijsselsestraatweg. Maar alle kleine beetjes helpen, iedere uitlaatgas snuif minder is er 1.
Hoelang moeten we dit nog toleren, moeten er dan eerst slachtoffers vallen?