Collectieve reiniging mechanische ventilatie en warmte terug win installatie

image_pdfimage_print

EMAIL  VAN BEWONER JAN CEES STORK + COLLECTIEVE OFFERTE

Van: Jan Cees Stork <stork.jancees@gmail.com>
Verzonden: donderdag 19 januari 2017 15:59
Onderwerp: Collectief reinigen MV of WTW kanalen

Beste buurtbewoners van Pieter Christiaanpark.

Onlangs heeft u belangstelling getoond voor het collectief laten reinigen van de kanalen van de mechanische ventilatie (MV) of WTW installatie.
Hiervoor heb ik offertes aangevraagd bij drie gerenommeerde bedrijven die hier veel ervaring mee hebben. Dit heeft geresulteerd in de aanbieding die als bijlage is bijgesloten.
Tevens is optioneel meegenomen het laten reinigen van de WTW unit en de MV box, dit mag een ieder zelf beslissen echter het is aan te raden ook deze regelmatig schoon te laten maken en onderhoud hierop te plegen. Als er eventuele extra werkzaamheden uitgevoerd moet worden zal dit altijd vooraf besproken worden in overleg met de klant.
Mocht u gebruik willen maken van deze aanbieding dan graag een mail sturen aan ondergetekende met daarin minimaal 2 werkdagen waarop de werkzaamheden plaats kunnen vinden. (bv maandag en donderdag) Dit i.v.m. het zo economisch mogelijk plannen van de werkzaamheden. Tevens in de mail u adresgegevens en telefoonnummer vermelden waarop u bereikbaar bent voor het maken van een afspraak. De leverancier neemt zelf contact met u op voor het maken van een afspraak. Betaling per factuur per adres.
PS. de huizen in de Pieter Christiaanstraat (zgn. co2 balanswoningen) aan de zijde van de Overijsselselaan zijn voorzien van een WTW installatie. De huizen in de rest van de straten zijn voorzien van een Mechanische ventilatie.

Met vriendelijke groet,

Jan Cees Stork

06 57 77 63 04