Een voet/fietspad langs de Pieter Christiaanstraat ?

image_pdfimage_print

Kik hier om terug te gaan naar home..

Onze wens is een pad in het verlengde van het bestaande tegelpad naar de trap. Dit zou een bijv. een grindpad kunnen zijn. Andere suggesties zijn natuurlijk welkom. Vanuit de gemeente gedacht, zal het onderhoudsvriendelijk moeten zijn en zal er zwaar materieel (maaimachines e.d.) overheen moeten kunnen.
Voordelen: zonder omweg van en naar het centrum kunnen fietsen. Minder irritaties voor wandelaars aan de andere kant van de Overijsselselaan (rechts van de flats) waar eigenlijk niet gefietst mag worden, maar wat in de praktijk wel gebeurt. Daarnaast heeft bestaande trap helaas geen fietsgleuf, met alle risico’s van dien zeker voor de jongsten en de oudsten onder ons.
Met de enquete willen wij kijken of er genoeg medebewoners zijn die dit plan zien zitten.  Als dat zo is dan willen we met de Gemeente Leeuwarden in overleg.  Het wijkpanel zullen wij ook hiervoor benaderen. Want de realisatie van het pad is afhankelijk van de medewerking, en de financiële mogelijkheden van de gemeente.  Eerst beginnen wij bij ons zelf en daarom nodigen wij de bewoners van ons park van harte uit om binnenkort de enquete in te vullen.
Familie Smidt
Pieter Christiaanstraat

plattegrond satelliet

Kik hier om terug te gaan naar home..