Hello Fitness sponsort Pieter Christiaan Burendag

image_pdfimage_print

DSC_5124 (Large)Even voorstellen! Ik ben Rand Al-Najim van beroep fysiotherapeute.

Ik vind het leuk om de Burendag van het Pieter Christiaanpark te sponsoren. De wereld is individualistischer geworden, en met zo’n initiatief komen mensen in de directe omgeving weer dichter bij elkaar. Elkaar helpen als het nodig is, geeft je een goed gevoel en misschien brengt het mij ook wat meer naamsbekendheid.

Ik ben 30 jaar, gelukkig getrouwd met Mathijs en woonachtig in Leeuwarden Zuiderburen.  Een tijdje geleden ben ik afgestuurd als fysiotherapeute aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Fysiotherapie is mijn passie en daarom wil ik mensen graag helpen tijdens hun herstelproces. Samen bepalen wij het gewenste einddoel, en samen zetten wij ons in om het einddoel te behalen.

Omgaan met mensen is voor mij belangrijk. Het geeft veel energie en enthousiasme, en het motiveert mij om het vak optimaal uit te oefenen en mijn vaardigheden nog verder te verbeteren.

Naast fysiotherapie, zijn mijn interesses, hardlopen, fitness, muziek, fotografie, taal, reizen en lange boswandelingen.

DSC_5140 vierkant (Large)Mijn praktijk heet Hello Fitness en ligt in Leeuwarden, Zuiderburen op 10 minuten fietsen/rijden van het Pieter Christiaanpark. Bij mij kunt u terecht voor Fysiotherapie, houdingsadvies of verschillende massages gericht op bijvoorbeeld het verminderen van stress, pijn, stijfheid of angst. Daarnaast kunnen wij door één op één begeleiding (Personal Training), samen aan de slag om bijvoorbeeld uw sport specifieke vaardigheden en uw lichamelijke capaciteiten te verbeteren of om een gezond gewicht te bereiken. Deze trainingssessies zullen zowel binnen, in de aparte oefenruimte, als buiten plaats vinden, dit geeft niet enkel een leuke afwisseling, maar kunnen de training ook meer sport specifiek maken.

Behandeling aan huis is ook mogelijk, en afspraken kunnen tevens op tijden gemaakt worden dat het de klant beter past.

De mening van mijn cliënten is voor mij erg belangrijk. Op de website “Zorgkaart Nederland” worden cliëntbeoordelingen van medische behandelaars verzameld. Mijn cliënten stimuleer ik om ook voor mijn praktijk beoordelingen achter te laten, zodat ik, waar nodig, verbeteringen in mijn praktijk kan doorvoeren. Op de Hello Fitness site kunt u via de menu optie Reviews deze beoordelingen bekijken.

Op mijn website vindt u via Diensten een volledige beschrijving van mijn diensten pakket. Wilt u meer weten of heeft u vragen, dan kan dat via het contactformulier op mijn website.

DSC_5199 (Large)

* Hello Fitness werkt met de meeste zorgverzekeraars, en is aangesloten bij het ‘Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie’ (KNGF) en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).