Mail gemeente Leeuwarden 18 augustus 2015

image_pdfimage_print

Bijeenkomst eind augustus, status en resultaten verkeersmeting

 

Van:  Dijkstra, Jan (Civiele Techniek)
Verzonden: dinsdag 18 augustus 2015 18:31:49
Aan: ‘Martin van Mourik’
Dag bewoners Pieter Christiaanpark en directe omgeving,
 
Voor velen zijn de vakanties weer afgelopen en gaan de scholen en sportverenigingen weer beginnen met een nieuw seizoen.
Ook het project Beatrixstraat wordt weer opgepakt. De meeste zaken zijn afgerond en moeten eerst nog met wethouder Thea Koster worden besproken zodat zij dit kan terugkoppelen naar de politiek. Het college van b&w en de gemeenteraad beginnen binnenkort ook weer met hun dagelijkse werkzaamheden. Ervan uitgaande dat onze voorstellen en verdere aanpak goedgekeurd worden dan komen wij woensdag 16 september naar de buurt voor de lang verwachte informatieavond.
Doel is om de laatste informatie over het verkeer te delen met de bewoners en vertegenwoordigers van andere instanties. Hierna worden 2 uitgewerkte plannen getoond en voorzien van de voor- en nadelen. Na deze avond willen wij van alle belanghebbenden graag weten welke oplossing de voorkeur geniet. Hiervoor kan per woning of appartement een stem uitgebracht worden. Hierover volgt nog nadere informatie bij de uitnodiging.
Zodra de locatie voor informatieavond definitief is geven wij dit samen met het tijdstip van aanvang door.
 
Mvg,
Jan Dijkstra