Martin van Mourik stopt ermee

image_pdfimage_print

Martin van Mourik stopt ermee !

Vanuit mijn  prive belang (het nieuwe Aldlanstate wil men vlak voor ons huis plaatsen)  mag ik mijn belangen behartigen en de raadslid functie uitoefenen, onder voorwaarde dat ik niet kan stemmen in deze zaak.

Vanuit de Belangenbehartiging Pieter Christiaanpark, maar ook vanuit de samenbundeling met andere bewonersinitiatieven ligt dat fundamenteel anders. In de kern komt het erop neer dat ik het algemeen belang niet meer kan dienen/waarborgen en  tegenover de belangen van de gemeente zal/kan komen te staan.  De consequentie is dan dat ik later in  moeilijkheden kan komen vanwege integriteitsproblemen. De prominente rol in het Pieter Christiaan en omgeving die ik tot nu toe heb gespeeld kan ik in combinatie met mijn raadslidschap niet meer uitvoeren.  Dat is jammer, maar logisch.

Ik zal als bewoner actief blijven in de hand en spandiensten van het Pieter Christiaanpark, maar daarbij moeten jullie denken aan hulp bij een Burendag of helpen aanleggen van de buurttuin. Ook zal ik mijn zaken en stukken goed overdragen. Voor de website ben ik een webmaster aan het zoeken. Inmiddels heeft zich een bewoner aangemeld.

Overigens heb ik het vertrouwen en de overtuiging dat Belangenbehartiging Pieter Christiaanpark ook zonder mijn bemoeienis, het maximaal mogelijke resultaat zal behalen in alle zaken die er spelen. 

Ik wil iedereen in ons park en met name de belangenbehartigers en actievelingen bedanken voor de prettige samenwerking en de enorme inzet