Omleidingen tijdens werkzaamheden Beatrixstraat

image_pdfimage_print

Downloaden (PDF, Onbekend)

Dag Martin,

 Hierbij de kaart als pdf met de schematische weergave van de omleiding tijdens de werkzaamheden aan het plateau bij de Jacob Botkeweg.

Dit is een ruwe opzet voor de verkeersmaatregelen. Iedereen kan dan via de Beatrixstraat of via de Aldlânsdyk zijn of haar woning of bestemming bereiken. Met de aannemer wordt dit in detail nog verder uitgewerkt. Donderdag is er overleg met de aannemer over hun aanpak en planning, nadere details hierover volgen binnenkort. 

Een fase ervoor of erna zal het deel Beatrixstraat van de Nijlânsdyk tot brugonderdoorgang zijn afgesloten voor de aanleg van de 2 wegversmallingen. Dan moet iedereen die de wijk in of uit wil via de Aldlânsdyk rijden de borden in de Beatrixstraat met de tekst “wijk uit” worden dan omgedraaid. 

De overige werkzaamheden kunnen met een halve wegafzetting plaatsvinden. 

Fietsers en voetgangers kunnen wel langs de werkzaamheden. Ze moeten wel rekening houden met enige (tijdelijke) beperkingen zoals rijden over rijplaten of een stukje lopen met de fiets over de stoep.

De verwachting is dat de stremming voor de aanleg van de drempel maximaal 5 dagen zal duren, die voor de Beatrixstraat 2 dagen. Deze 2 stremmingen worden NIET op hetzelfde moment aangepakt maar achterelkaar.  

Met vriendelijk groet,

 

Jan Dijkstra