Belangenbehartiger Otto de Jong.

image_pdfimage_print

Terug naar home

Otto de Jong uit de Pieter Christiaanstraat

Otto de Jong uit de Pieter Christiaanstraat

Graag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Otto de Jong en ben 57 jaar.  In 2005 zijn Lies en ik in de Pieter Christiaanstraat komen wonen en hebben het hier nog steeds erg naar onze zin. Het mooie van hier wonen is dat je binnen een paar minuten op je werk of in het centrum van de stad bent en toch niet in het  drukke centrum woont.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek van  progrock tot indierock. Ook gaan wij graag naar concerten. Zo zijn we afgelopen zomer bijvoorbeeld 3 dagen naar het festival op de Groene Ster geweest, Welcome to the village . Een prachtig muziek festival op fietsafstand. Ook  lees ik graag thrillers. Verder zie ik ook graag films(science fiction, actie) . Onze favoriete vakantiebestemming is Ibiza . Maar ook een wintersportvakantie doen we graag. Samen met Lies hebben ik inmiddels 4 kleinkinderen, waar we volop van genieten en die dus ook vaak op de Pieter Christiaanstraat te vinden zijn.

Inmiddels werk ik al bijna 39 jaar bij  de ING bank . Ik ben  adviseur Fraude en  Veiligheid en  twee dagen in de week werk ik in Amsterdam.

Ik vind het fijn om betrokken te zijn bij belangen waar het niet alleen gaat om onszelf maar ook om de eigen straat en buurt. Het is belangrijk om in een mooie en veilige omgeving te wonen, een plek waar mensen op een prettige manier met elkaar samenleven. Belangrijke dingen daarbij  zijn de  groen- en speelvoorzieningen , veiligheid in de buurt en verkeer en natuurlijk bovenal prettig en sociaal contact met mijn buurtgenoten. Mijn deelname aan het wijkpanel  zie ik verder als een mogelijkheid om ook het Pieter Christiaanpark  meer zichtbaar te maken in de wijk Aldlan.