Pieter Christiaanpark vrouwen gezocht

image_pdfimage_print

In de vorige nieuwsbrief deed een bewoonster van ons park een oproep aan andere buurtvrouwen om samen dingen te doen. Helaas stond de oproep helemaal onderaan, en waarschijnlijk is dat de reden dat er slechts 1 aanmelding was. Dus nog een keer in de herhaling

sara-tumbnailIk ben Sara Kroos en woon op Constantijnstraat 1. Samen met mijn man Martin van Mourik. Op het hoekje met de vijver, daar wonen wij.   De zomer is voorbij en de Herfst en Winter komen er weer aan.  Tijd om weer wat activiteiten te gaan plannen binnen of buiten.

Dingen samen doen met anderen geeft meer plezier. Daarom mijn oproep hier om met een aantal Pieter Christiaanparkbewoonsters samen dingen te gaan doen.

Maandagmorgen van 10 -11 uur samen wandelen? , om de week sportief en fris  te beginnen? Voor overdag: Een creaclub, samen breien? knutselen, naaien?  of wat je ook leuk vindt!? er zijn vast wel creatievelingen in onze wijk. We kunnen elkaar stimuleren, van elkaar leren en het gezellig hebben. De ruimte voor de activiteit  kan  afgewisseld worden bij elkaar thuis? Samen naar de film of theater, er is van alles te verzinnen. Er kunnen meerdere clubjes ontstaan. Wie weet wat voor leuke dingen er ontstaan in onze wijk.   Lijkt het je wat? Elkaar te ontmoeten, samen wat te doen?  in je eigen wijk.  Vrouwen van buiten de wijk zijn ook welkom wat mij betreft. Neem je  vriendin of buurvrouw mee. Stuur mij dan een mail met je idee. Dat zou ik heel leuk vinden!

Ik lees jullie graag op mijn mailadres sara-kroos@hotmail.com

Groetjes van Sara Kroos