Wanted

image_pdfimage_print

Bewoners die actief  mee willen met Belangenbehartiging Pieter Christiaanpark.

Op de oproep van vorige week kregen wij weinig respons en dat is erg jammer.  Want  meedoen en meehelpen om het woongenot van het Pieter Christiaanpark en de nabije omgeving te verbeteren is belangrijk. Maar met 150 bewoners praten over wat je straks van de verkeersplannen vindt , is niet te doen. Op die manier wordt je niet gehoord.   Als er een vertegenwoordiger uit de straat is, dan kun je als straat samen over de plannen, de voor en nadelen praten en een objectief standpunt innemen. Die vertegenwoordiger kan die dan goed onder het voetlicht brengen bij de gemeente, wijkpanel of bij de volgende verkeersbijeenkomst.

We zoeken dus nog bewoners die kunnen meedenken met het algemene belang van de wijk maar ook een goed doordacht standpunt van hun straat kunnen uitdragen. Dat hoeft niet perse voor alle onderwerpen, maar kan ook specifiek voor de huidige verkeersproblemen.  De volgende straten hebben nog geen vertegenwoordiging :  Mauritsstraat, Pieter Christiaanstraat oostzijde, Timotee/Weideflora , Hempenserweg en Avero Residentie.

Laat je mening niet  verzuipen in  de andere 150 meningen. 1 individuele mening is maar 1 mening, daar kan je omgeving niet veel mee.  Maar maak het concreet in een objectieve straatmening waarbij ook rekening is gehouden met de overlast van de bewoners in de overige straten !

Je straatmening echt laten horen ?  Overleg met je mede straatbewoners en geef je dan op via het contactformulier.